Prevencija erektilnoj disfunkciji je: ne pušenju, alkoholu i gojaznosti a da vežbanju i Kamagra Gel

Pušenje negativno utiče na zdravlje i raspoloženje, izaziva zavisnost, otrovne hemikalije štetno utiču na pluća i nesmetan krvotok a za postizanje erekcije nesmetan protok krvi i dotok krvi do ćelija je veoma bitan i zato je pušenje neprijatelj zdravog seksa, pušenje ne smanjuje depresiju nego baš naprotiv, za razliku od pušenja Kamagra Gel diže iz depresije.

Redovnim rekreativnim vežbanjem održavamo u zdravom stanju i fizičko i mentalno zdravlje, jačamo mišiće, sprečavamo gojenje i podižemo raspoloženje što je sve preduslov zdravog seksualnog života.

Očuvanje zdrave optimalne težine, biti ni previše debeo ni previše mršav, preterana gojaznost utiče na pojavu dijabetesa i bolesti vezane za srce i krvotok a zdrav krvotok je najbolja prevencija u pojavi erektilne disfunkcije, za gojazne Kamagra Gel je svetlo na kraju mračnog tunela.

Alkohol ne funkcioniše kao afrodizijak, inhibira sposobnost osobe da postigne erekciju, kako se količina alkohola u krvi povećava, sposobnost mozga da reaguje na seksualnu stimulaciju se smanjuje.

Alkohol jača želju a slabi moć, utiče kao otrov na periferne nerve koji inervišu muški polni organ, odnosno njegovu pokretljivost i erekciju.

Previše alkohola negativno utiče na erekciju, umerena količina dovodi do opuštanja, najbolja prevencija erektilne disfunkcije je izbegavanje previše alkohola, za razliku od alkohola Kamagra Gel diže iz nemoći.

 
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0