Saveti za: pušače, alkose, sekiratore, ješne, lenjivce i nekomunikativce a otklanja je Kamagra Gel

Veoma je bitan nesmetan protok krvi kroz krvne sudove, pušačima su zidovi krvnih sudova neelastični i kruti i u penisu što otežava erekciju, zato je savet pušačima bacite cigare ili bar smanjite broj a za one izgorele od cigara Kamagra gel je slamka spasa.

Erekcija u pijanom stanju se mnogo sporije i teže dostiže i mnogo kraće traje, alkohol podstiče erektilnu disfunkciju, zato alkosi prospite alkohol na zemjlu ne u usta ili bar smanjite količinu.

Takođe stres, sekiracija, briga, depresija i strepnja otežavaju seksualni čin, čineći ga nezadovoljavajućim i neuspešnim, zato stresičari pustite brigu na veselje a sekiratori sikiricu bacite kroz prozor samo pazite da ne bude nekog ispod prozora, Kamagra gel diže iz depresije.

Ishrana bogata zasićenim mastima negativno utiče na cirkulaciju otežavajući protok krvi i usporavajući je, dok mediteranska ishrana bogata voćem i povrćem i nezasićenim mastima olakšava cirkulaciju krvi pogotovo u penisu i time podstiče bolju erekciju.

Vežbanje, pogotovo redovno olakšava protok krvi i čini da prokrvljenost i ishranjenost svih delova tela bude bolja a samim tim olakšava i erekciju ali i pruža osećaj veće aktivnosti, svežine, čilosti i povećane energije, zato lenjivci vežbajte ili koristite Kamagru gel kao zamenu za vežbe.

Bliskost između partnera, komunikativnost, razmena nežnosti, opuštanje, izlivi ljubavi... sve to dovodi do poboljašanja erekcije kod muškarca, zato muškarci budite bliži svojim partnerkama.

 
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0