Cena pakovanja i poručivanje Kamagra Gela

Paketi Kesice Cena/din
1 7 1.000
2 14 1.800
3 21 2.400
5 35 3.500
10 70 6.000

Cena Kamagra Gela po broju kutija i kesica se može videti u tabeli. Diskretno online naručivanje Kamagra Gela putem web sajta.

Popunjavanjem online obrasca za poručivanje Kamagra Gela, na kućnu adresu vam stiže pakovanje.

Kamagra Gel kao želatin brzo deluje

Kamagra Gel brzodelujući tečni gel čiji sadržaj obuhvata 7 aroma

Kamagra Gel je svoj renome stekao zbog tečnog punjenja u obliku gela ili želatina, koji za najkraće vreme počinje da deluje prouzrokujući proširenje krvnih sudova što dovodi do većeg dotoka krvi u polni organ a samim tim se postiže jaka, velika i čvrsta erekcija.

 

Kada Kamagra Gel počinje da deluje

Zašto, koliko, kada i kako deluje Kamagra Gel

Efektivno dejstvo Kamagra Gela počinje pola sata posle ispijanja.

Uglavnom se preporučuje da se Kamagra Gel preparat za potenciju uzme 1h pre nego što planirate seksualni odnos. Seksualna stimulacija je neophodni uslov za delovanje Kamagra Gela.

Prevencija erektilnoj disfunkciji je: ne pušenju

Prevencija erektilnoj disfunkciji je: ne pušenju, alkoholu i gojaznosti a da vežbanju i Kamagra Gel

Pušenje negativno utiče na zdravlje i raspoloženje, izaziva zavisnost, otrovne hemikalije štetno utiču na pluća i nesmetan krvotok a za postizanje erekcije nesmetan protok krvi i dotok krvi do ćelija je veoma bitan i zato je pušenje neprijatelj zdravog seksa, pušenje ne smanjuje depresiju nego baš naprotiv, za razliku od pušenja Kamagra Gel diže iz depresije.

 

Koliko doza Kamagra Gela se preporučuje

Preporučena doza Kamagra Gela, da li ga piti sa vodom i na prazan stomak

Najveći preporučeni broj doza Kamagra Gela u toku jednog dana je jedna kesica, a kada upotrebite preparat za potenciju uveriće te se da za više od toga nema nikakve potrebe.

Nuzpojave Kamagra Gela posle konzumacije

Kamagra Gel na prazan stomak, ne srčanim bolesnicima i najčešće nuzpojave

Kamagra Gel može izazvati neželjene nuzpojave kao što su drhtanje, maglovite halucinacije, vrtoglavicu, pospanost, blagi osećaj bola u stomaku, rumenilo lica, glavobolju, loše varenje, proliv, povraćanje i mučninu i sve te nuzpojave su privremenog i kratkotrajnog efekta.

 

Video galerija kako Kamagra Gel otklanja DE

Kamagra Gel pomaže u disfunkciji erekcije koja je nemogućnost muškarca da održi dovoljno dugo čvrstu erekciju da bi zadovoljio partnerku.

Većina muškaraca dožive prolaznu DE posle 40-te, ona pogađa 5% muškarce u 40-tim, 20% u 60-tim ali konzumiranjem samo jedne kesice Kamagra Gela erekcija je čvrsta i duga nekoliko sati.

 
3.5192307692308 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.52 (26 Votes)

+ 15
+ 19